Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11 dels 15 detinguts de l'1 de maig, en llibertat provisional

11 dels 15 detinguts el dia 1 de maig en la manifestació de Barcelona organitzada pels sindicats combatius ja són a casa. El jutjat d'instrucció número 10 en funcions de guàrdia els ha deixat aquest dimarts en llibertat provisional, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

A les 11 persones que aquest dimarts han passat a disposició judicial se'ls imputa un delicte de desordres públics i atemptat contra els agents de l'autoritat. Un dels detinguts haurà de passar pel jutjat sempre que sigui requerit, com a mesura cautelar, segons el jutjat.

03/05/2011 21:30 Drets i Llibertats

En la manifestació de diumenge els Mossos d'Esquadra van detenir 15 manifestants a l'alçada de la Plaça de Sant Gregori Taumaturg, al districte de Sarrià-Sant Gervasi. Els Mossos d'Esquadra han fet públics els noms de les 15 persones detingudes a la manifestació i tots els objectes confiscats per tal de demostrar la suposada violència amb la que pretenien actuar i justificar així les càrregues que han denunciat les organitzacions convocants.

Per saber-ne més:

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid