Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El veïnat de Ciutat Vella d Barcelona: "No hi ha pa per a tants xoriços"

El veïnat de Ciutat Vella van reclamar ahir  equipaments en lloc de l’hotel del Palau durant la 2a Xoriçada Popular sota els crits "Encara queden xoriços" o "No hi ha pa per a tants xoriços".
 
Amb aquest acte davant del número 13 del carrer de Sant Pere Més o sigui al no-hitel del Palau, 'Associació de Veïns Casc Antic demanava que el projecte urbanístic s'anul·lès definitivament, ja que ara està aturat, i van eclamar  que al seu lloc es facin equipaments en l'àmbit de la docència o la música.

01/05/2011 15:42 Política

Per una banda, el veïnat demana que es retorni la qualificació que corresponia a l'edifici i que passi a ser un equipament de docència. I per l'altre transparència de tot el que passa al voltant del Cas Palau. Volen saber les trames de finançament que s'estan descobrint actualment, com els robatoris que van perpetrar els senyors Millet i Montull, com el fet de permetre que amb uns edificis catalogats com a equipaments per al barri es pretengués fer un hotel.

 

Per saber-ne més:

2a Xoriçada popular reivindicativa davant del "no-Hotel" del Palau de Barcelona

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid