Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presentació d'un video en contra de la LAT a les serres cremades a Ontinyent

Més de 1.100 persones han visionat el vídeo ‘Després del foc', en el primer dia d'estar penjat a internet, segons ha informat Carles Cerdà, vocalista d'Atzukak, en l'acte de presentació.
 
El vídeoclip ‘Després del foc' ha estat presentat oficialment amb una gran acollida. Una iniciativa que va nàixer a partir d'un poema de David Gironés i la melodia d'Atzukak i a la que van anar sumant-se grups de música ontinyentins i persones, a títol individual, que han volgut posar el seu granet de sorra a la reivindicació en contra de la línia elèctrica d'alta tensió a les serres cremades. 

18/03/2011 20:50 Territori
El punt de partida el marca el poema del filòleg, David Gironés, que fa un repàs a l'estat en el què han quedat les serres i paratges afectats per les flames, però també fa una crida al fet de ser un poble que "mai es deixa vèncer". El propi David va recitar el seu poema, amb la ràbia dels que s'han quedat orfes de natura i, al mateix temps,amb l'esperança de recuperació de les nostres muntanyes, "treballant tots junts". Els grups Tashkenti, Red Roja, Bausalva, Músicos de Guardia, Auxili i Batukem van col·laborar a la gravació feta a la serra, en un marc que deixa l'espectador sense paraules.

La idea era contribuir a la sensibilització en contra de la instal·lació de la línia d'alta tensió a les zones afectades pel foc, que es troba en fase d'expropiacions, de la millor manera que saben, fent cançons. Ara, ‘Després del foc' s'ha convertit en un referent per a la població valldalbaidina i en un himne social reivindicatiu. Precisament la mobilització social resulta clau per aturar el projecte d'Iberdrola, tal i com ha apuntat Fran Quesada de Els Verds.

 

 
 
Per saber-ne més: 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid