Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP presenta l'equip que es mullarà per Girona

"Dotze persones de diferents àmbits, que fa temps que, d'una manera o altra, treballem per Girona. Un grup de gent compromesa amb un projecte de ciutat i de país que tenim ganes i il·lusió per fer avançar". Així defineix l'alcaldable de la CUP de Girona, Jordi Navarro, les 12 persones que encapçalaran la llista electoral a les municipals de maig i que ja han estat presentades.

Són persones "que ens mullem per Girona". Es tracta de gent representativa de molts sectors professionals i cívics; persones arrelades a la ciutat i reconeguts en el seus àmbits. Escollint una majoria de gent de perfil independent, la CUP vol plasmar en la llista electoral l'expressió "Som la veu del carrer a l'Ajuntament", que la candidatura està utilitzant com a lema de precampanya.

17/03/2011 09:15 Política

Es tracta, després de Navarro, d'Anna Pujolàs, Carles Bonaventura, Biel de Montserrat, Laia Pèlach, Pere Cornellà, Sabina Raurell, Núria Rocadembosch, Lluc Salellas, Alícia Martínez, Rosa Cruz i Enric Stern.

Navarro és membre de la CUP de Girona des de la seva creació, militant ecologista i geògraf. Anna Pujolàs és mestra de primària i d'educació especial, i ha estat molt vinculada al món del lleure. Carles Bonaventura és traductor al diari El Punt, i forma part de l'executiva nacional de Reagrupament.

En quart lloc hi serà Biel de Montserrat, que va ser portaveu de la consulta sobre la independència de Girona. El seguiran en el número cinc Laia Pèlach, que és educadora social, sociòloga i cooperativista; i en el número sis Pere Cornellà, historiador i professor de la UdG. En setè lloc hi figurarà Sabina Raurell, mestra de professió, actualment jubilada, i en el lloc vuitè Núria Rocadembosch, que és assessora sociolaboral en un sindicat.

Com a novena de la llista hi haurà Alícia Martínez, membre del col·lectiu Orella Activa i coopropietària d'un local de restauració del Barri Vell, i en el número deu hi haurà Lluc Salellas, una persona implicada en els moviment socials de la ciutat, que treballa a Òmnium Cultural. En el lloc onzè hi figurarà l'advocada i coordinadora de Reagrupament al Gironès Rosa Cruz, i com a dotzè hi haurà Enric Stern, militant de Maulets, que fou el primer encausat per la crema de fotografies del rei a Girona.

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid