Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Girona fa una crida perquè els independentistes s'uneixin al projecte

Jordi Navarro, alcaldable de la formació, assegura que la CUP, amb el suport de Reagrupament (Rcat), "s'erigeix a Girona com l'única candidatura independentista que suma".

La CUP de Girona ha obert de nou les portes del seu partit per oferir als independentistes desencantats la feina realitzada durant els darrers anys per avançar cap al procés d'independència. La constància i el rigor de la feina feta per la CUP i per RCat durant els últims anys ha permès un augment de les iniciatives independentistes a la ciutat de Girona.

07/03/2011 22:42 Política
És per això que la candidatura vol oferir la seva estructura a la ciutadania de Girona i posa a disposició dels veïns i veïnes de Girona el seu bagatge i l'acció política i institucional.

Jordi Navarro, alcaldable de la CUP, considera que la ciutat necessita "un projecte independentista sòlid i amb molta feina prèvia que garanteixi als gironins i gironines un coneixement profund les necessitats de la ciutat". Segons Navarro, "amb el recent suport de Reagrupament, i davant la fragilitat i incertesa d'altres opcions, la CUP s'erigeix a Girona com l'única candidatura independentista que suma".
 
La CUP, però, no només vol representar l'independentisme gironí sinó també a tots aquells sectors socials i polítics que aspiren a construir una ciutat millor. En aquest sentit, es reafirma en la seva crida a unir-se al projecte a totes aquelles persones i sectors ecologistes, progressistes i d'esquerres que treballen per una Girona diferent, per un canvi real el proper 22 de maig.
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid