Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Figueres lamenta la manca de valentia de l’Ajuntament en la defensa de famílies desnonades

 La formació independentista, per altra banda, ha celebrat el suport del consistori a les emissions de TV3 al País Valencià tot i la negativa dels partits a col·laborar econòmicament per pagar la multa amb què ha estat sancionada Acció Cultural del País Valencià.
 
La CUP de Figueres  ha presentat una moció que pretenia anar més enllà de la que es va aprovar el Ple de mes de febrer en la que es denunciava el sistema legal que regula les hipoteques i es demanava al congrés espanyol que el canviés.

04/03/2011 11:07 Drets i Llibertats
Per la CUP, els desnonaments provocats per aquesta legislació empenyen molta gent a l’exclusió social (es preveuen 40.000 execucions hipotecàries aquest any a Catalunya) i és imprescindible que l’ajuntament treballi per evitar que això passi a la ciutat. És per això que la formació independentista va proposar un seguit d’iniciatives que podia engegar el consistori en aquest sentit, però lamentablement cap dels partits polítics presents al ple hi ha donat suport i s’han acontentat en continuar passant la patata calenta a altres administracions. La CUP ha qualificat de covarda i passiva l’actitud dels grups municipals, que s’han refugiat en què no havien tingut temps d’estudiar-les a fons, quan se’ls van enviar fa una setmana. És per això que la CUP no té gaire confiança en què s’acabin tirant endavant.  
 
Suport del consistori a les emissions de TV3 al País Valencià 
En el Ple Municipal també es va debatre l'altre moció que havia presentat la CUP de Figueres, que feia referència al final de les emissions de TV3 al País Valencià, i demanava que el consistori rebutgés l’actitud del Consell i l’instés a fer possible que aquestes tornessin a ser possible. La moció fou aprovada per una àmplia majoria tot i que el ple no s’ha volgut implicar en la recollida de diners per ajudar a pagar part de la multa imposada.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid