Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concentració a la Universitat de València contra el tancament de TV3

Aquest migdia, davant de la porta de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València, més de 200 estudiants s'han concentrat per denunciar la censura que des del Govern de la Generalitat Valenciana s'ha portat a terme amb el tancament de les emissions de la televisió pública principatina TV3.
 
Sota el lema "No a la censura, sí a la cultura: llibertat d'expressió, llibertat d'informació" el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) a fet d'altaveu de la Universitat de València per mostrar públicament la preocupació d'aquest nou atac a la llibertat d'expressió. Durant la concentració s'han cridat consignes com "sí a TV3" o "llibertat d'expressió, Camps dimissió".  La concentració s'ha acabat amb la lectura d'un manifest

24/02/2011 23:11 Comunicació

Manifest

Una vegada més, ens trobem a la facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València per denunciar i condemnar un nou atac a la cultura i la llengua del nostre país. Com ja sabeu, el passat divendres, 18 de febrer, vantancar les emissions de TV3 al País Valencià, degut a les elevades multes imposades a ACPV per continuar les emissions.

El govern valencià ens té, per desgràcia, massa acostumats a aquestes pràctiques. I és que, els continus atacs a la unitat de la llengua, els enganys i les trames decorrupció les vivim dia rere dia.

Ara volem mostrar el nostre rebuig als atacs contra la llibertat d'expressió id'informació que patim, com és el tancament de tv3. Ja fa uns anys que el PP va començar una campanya d'assetjament contra les seues emissions al País Valencià, intentant tancar els repetidors de manera il·legal, però la respostapopular va ser ferma i decidida i va evitar els tancaments. La campanya de la dreta, però, va continuar i ara han aconseguit els seus objectius. Tanmateix no és casualitat que el tancament haja ocorregut a pocs mesos de les eleccions sinó querespon a una estratègia de la por, per demostrar que poden fer el que vulguen. A més a més, es tracta d'una cortina de fum per amagar la seua mala gestió i les trames de corrupció. I tot açò passa amb la complicitat del PSPV que, lluny deposicionar-se com a força de l'oposició, fa el joc al Partit Popular sols per aconseguir rèdit polític.

Als fons privats dels bancs i les grans empreses (els mateixos que han provocat lacrisi). Mentrestant, la Generalitat Valenciana té un deute milionari amb lesuniversitats públiques que tardarà, diuen, més de deu anys en pagar. I enmig de tot aquest desficaci, ens trobem els estudiants i les estudiantes que patim la pujada de taxes en els graus, postgraus i llicenciatures, la pujada del preu deltransport públic i, al mateix temps, la baixada de les beques i les ajudes.

El tancament de les emissions de TV3 és una altra acció del PP que se suma a unallarga llista de despropòsits que dura ja massa anys i des del SEPC volem fer palèsque la mobilització ciutadana no ha de ser sols contra aquest tancament, sinó que ha de ser una mobilització contra un govern que no ens representa, que sols mirapels seus interessos partidistes i econòmics, que ataca la nostra llengua i la seuaunitat, que ataca l'ensenyament públic i tot amb total impunitat.

És hora d'organitzar una resposta contundent de tota la societat que acabe amb totsaquests desficacis i comence a elaborar un teixit social vertaderament fort perconstruir el país que tots i totes desitgem. Per la llibertat d'expressió i d'informació!No a la censura! Sí a la cultura!#sensesenyal. 


Per saber-ne més:

Les xarxes socials marquen l’agenda dels mitjans en la cobertura de l’apagada de TV3

La CUP impulsa la lluita de protesta contra el tancament de TV3 al País Valencià

Continua el clam popular arreu de la nació per veure TV3 al País Valencià

Que què tenim? Senyal de país 

 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid