Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP podria obtenir dos regidors a Girona, segons un sondeig de la formació

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) obtindria dos regidors a l'Ajuntament de Girona el proper 22 de maig. Ho revela una enquesta de la CUP avalada per experts i realitzada a través de 400 entrevistes telefòniques a veïns de la ciutat. Les entrevistes es van dur a terme la darrera setmana de gener, quan ja se sabia que el Govern havia fitxar el regidor del PSC Joan Pluma.

El sondeig, del qual s'ha fet ressò el diari El Punt, assenyala també que CiU podria aconseguir una clara victòria amb deu regidors, quatre més que en l'actualitat. De la seva banda, l'actual grup majoritari, el PSC, en perdria tres i es quedaria amb set representants.

13/02/2011 14:51 Política

La resta de forces, ERC, ICV i el PP, quedarien empatades a dos regidors, fet que possibilitaria l'entrada de la CUP a l'Ajuntament amb dos representants, aprofitant la caiguda del tripartit, ja que ERC perdria dos regidors i ICV en perdria un respecte a la composició actual, mentre que el PP es quedaria amb els dos regidors que ja té. Per contra, segons el sondeig ni Solidaritat ni Reagrupament obtindrien representació.

D'altra banda, gairebé un 63% dels enquestats afirmen que coneixen la CUP, i consideren que hi ha possibilitats reals que l'alcaldable, Jordi Navarro, i la número 2, Anna Pujolàs, entrin al consistori. Una altra dada que revela l'enquesta és que sis de cada deu enquestats se senten únicament catalans o bé més catalans que espanyols.

Pel que fa a les principals preocupacions dels gironins, també recollides a l'enquesta, mobilitat i trànsit és el que més preocupa. Dificultats per trobar aparcament, cues en hora punta, atur, precarietat laboral, inseguretat ciutadana, neteja i immigració són els problemes que els gironins cruen que és urgent resoldre

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid