Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Mataró presentarà una proposta pel "dret a l'habitat i contra els desnonaments" al Ple

A més a més, també presentarà al ple municipal d'avui les propostes de Resolució pel manteniment de les pensions públiques, pel reconeixement d’Hermínia Puigsec en la lluita contra el nazisme i sobre la instal·lació de calderes de biomassa en edificis municipals.
 
Pel que fa al dret a l'habitatge i en contrai contra els desnonaments, la CUP de Mataró proposa “mesures de seguiment, assessorament i suport contra els desnonaments, en base al deure i la responsabilitat que haurien d’exercir les institucions públiques en la garantia efectiva del dret a un habitatge digne".

03/02/2011 04:12 Drets i Llibertats
Sobre el manteniment de les pensions públiques, la formació independentista demana a l'Ajuntament  que "rebutgi l’acord de Reforma de les Pensions impulsat pel Govern espanyol i manifesta el seu compromís amb el manteniment i la millora del sistema de pensions públic i universal"
 
En el cas del reconeixement d’Hermínia Puigsec en la lluita contra el nazisme, la CUP proposa que el consistori "doni suport a l’organització d’un acte públic per donar a conèixer la seva trajecòria".
 
Hermínia Puigsec, va néixer a Mataró el 19 de setembre del 1926 i la seva infància va transcórrer entre Blanes i Tordera. El 1939, davant l’ocupació franquista de la Catalunya Sud, la família Puigsec hagué d’abandonar la comarca i exiliar-se a la comarca occitana de l’Arieja, en territori de la República Francesa. Allà el domicili dels Puigsec va esdevenir un punt de suport al maquis. Hermínia Puigsec va participar en la creació del XIVè Cos de Guerrillers Republicans i va prendre part directament en accions de guerra en el transcurs dels combats del 19 de juliol de 1944 en l’alliberament de la ciutat de Foix i, també, en els combats del 22 d’agost de 1944 a Castellnou de Durbà.
 
I pel que fa  a la instal·lació de calderes de biomassa en edificis municipals, la formació independentista recorda que ara la proposta té el suport de tots els grups per demanar a l'Ajuntament  que implanti calderes de biomassa en els nous equipaments que no es prevegi connectar amb el Tub Verd i que estudiï la incorporació d’un sistema de cogeneració amb biomassa en nous traçats del Tub Verd.
 
Per saber-ne més:
 
 
 
 
 
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid