Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Aturat el desnonament de la família de Nou Barris a Barcelona

ADIGSA vol negociar una alternativa a la familia de Verdum a Nou Barris de Barcelona. Fa un mes,  a l'Hospitalet de Llobregat, un pare de família es va suïcidar hores més tard de ser desnonat per aquesta empresa pública.

Ahir es va aconseguir aturar el desnonament d'una família al barri de Verdum amb el suport del veïnat, de diversos moviments populars i l'Oficina de Drets Socials de Nou Barris. La parella i els seus tres fills ocupen un pis d'Adigsa des de fa dos anys, mentre esperen rebre un habitatge d'emergència social que, de moment, no arriba.

13/01/2011 05:16 Drets i Llibertats

La família compta amb una resolució de la Síndica de Greuges de Barcelona que commina al Consorci Habitatge de Barcelona a donar-li un pis d'urgència social.  Ells han fet tots els passos legals per accedir a un habitatge públic des de fa més d'un any, però des de l'administració no han mogut un dit.

Per evitar estar al carrer van decidir ocupar un pis buit, des de feia ja temps, de ADIGSA (c/ Marin de Verdum).

Per saber-ne més:

Sant Celoni aprova una moció de la CUP pel dret a l'habitatge i per evitar els desnonaments 

La pressió de la Plataforma Afectats per la Hipoteca aconsegueix una segona victòria 

Un veí de l'Hospitalet de Llobregat se suïcida abans de ser desnonat per ADIGSA 

 
 
La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca promou una campanya per aturar els desallotjaments 

La CUP de Barcelona presenta una Iniciativa Ciutadana sobre el dret a l’habitatge 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid