Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilitzacions contra la reforma de les pensions del 20 al 22 de gener

Diverses entitats, organitzacions i sindicats han convocat un entramat de protestes coordinades arreu del Principat que tindran lloc entre el 20 i el 22 de gener.

Sota el lema "Aturem la retallada de les pensions. Ja n’hi ha prou! Les nostres vides no són un negoci", diferents col·lectius de diverses ciutats i comarques del Principat de Catalunya han convocat un seguit de mobilitzacions que persegueixen mostrar el rebuig contra la reforma de les pensions que el govern espanyol té previst aprovar el proper 28 de gener.

13/01/2011 11:52 Laboral


- Manifestació central a Barcelona: dissabte 22 de gener, 17 h, Plaça de Sants

- Concentració a Girona el dijous 20 de gener, a les 20 h. al Pont de Pedra

- Manifestació a Lleida el dijous 20 de gener, a les 19 h. davant la paeria.

- Manifestació a Reus el divendres 21 de gener, a les 19.30 h. a la Plaça Catalunya.

- Concentració a Terrassa el divendres 21 de gener, a les 20 h. al Raval de Montserrat.

- Cercavila pel barri del Clot (Barcelona) el divendres 21 de gener.

Convoquen: Assemblea de Barcelona, Assemblea de Col·lectius pel Repartiment del Treball i la Riquesa de Lleida, Assemblea pels Drets Socials del Garraf, Assemblea pels Drets Socials del Penedès, Assemblea Popular de Terrassa, Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa del Camp, Mesa Cívica pels Drets Socials de Girona, Moviments socials i sindicals anticapitalistes de Sabadell, Moviements socials i sindicals anticapitalistes del Vallès Oriental.

Hi donen suport: CGT, CNT, COS, IAC, CoBas, SEPC, Endavant, En Lluita, LI, Revolta Global, CAJEI, CUP, MPS, PCPC i diversos centres socials, casals populars i col·lectius.

Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. Alhora i la CUP
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid