Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
II Marxa pels drets socials a Alacant

El conjunt de les organitzacions anticapitalistes i de classe que conformen la Plataforma de Lluita Contra les Retallades tornaren a recòrrer els carrers d'alguns dels barris populars d'Alacant. 

Dissabte passat, la Plataforma  organitzà la II Marxa per la Dignitat, després del treball desplegat a la I Marxa en motiu de la Vaga General. Dues columnes travessaren de dalt a baix la ciutat: la primera recorregué la zona sud, des de la Plaça de Ciutat d'Asís fins al Mercat Central; la segona, la zona centre, eixint des del Mercat del carrer Teulada fins el Mercat Central, passant pel barri del Pla.

14/12/2010 09:34 Laboral
Unes 150 persones participaren en les dues columnes, repartint milers de pamflets encoratjant els treballadors a mantenir la mobilització popular després de la Vaga General, ara en defensa d'uns serveis públics més que amenaçats: pensions, transport, sanitat...Així mateix, els membres de la Plataforma de Lluita Contra les retallades repartiren un pamflet específicament adreçat als comerciants i autònoms, qui en aquests moments de crisi pateixen les agressions del gran capital i el seu futur es troba cada vegada més unit al de la classe treballadora.
 
Aquesta II Marxa per la Dignitat ha suposat la represa de les mobilitzacions anticapitalistes a Alacant, després de la Vaga General del 29-S, i tindran la seua contnuació el proper dissabte 18, amb la convocatòria d'una nova manifestació contra les retallades i pels drets laborals i socials que eixirà a les 18:00 des de les escales del Jorge Juan.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid