Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
VerdCel porta la música de Raimon a Liverpool

Els d'Alcoi, tenen previst interpretar les cançons del seu darrer disc, 'PetjAdeS', al Leggate Theatre del Victoria Gallery and Museum. 
Després d'un intens mes de concerts arreu del país, VerdCel viatja a la ciutat anglesa de Liverpool, una de les referències mundials de la música i, en concret, de la música anglesa.En aquesta ocasió, VerdCel portarà una versió reduïda de l'espectacle, en un concert íntim, amb les melodies nues i directes d'unes cançons revistades i actualitzades del Raimon, amb la presència d'Alfons Olmo i Pau Romero.

21/10/2010 19:07 Cultura
Aquesta és una estació transcendent de VerdCel en la 2a temporada de la gira de presentació del disc dedicat a la música de Raimon. Quan VerdCel no era encara una proposta musical i el mateix Alfons Olmo començava només a plantejar-se fer algunes actuacions senzilles per a amics i coneguts, Raimon va actuar a Liverpool. D'això ja fa uns quants anys, i coincidia amb l'estada del cantant de VerdCel a Manchester, ciutat pròxima on hi estudiava i hi treballava. Alfons Olmo hi va poder assistir a aquell concert i anys després se celebra a la mateixa població un concert amb les cançons del de Xàtiva, però amb el nou impuls enèrgic i creatiu que li han donat els de VerdCel. Es tanca així, com ha dit Alfons Olmo, "tot un cicle de lletres, somnis i cançons".
 
El concert britànic està previst per al proper dissabte 23 d'octubre a les 15.30 hores, al Victoria Gallery and Museum de la Universitat de Liverpool i serà part de l'acte de cloenda del simposi celebrat a la universitat anglesa sobre Identitats a la Península Ibèrica. Aquesta trobada reuneix especialistes en cultura catalana i hispanistes de tot el món.
 
Font:  Ara Multimèdia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid