Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Perpinyà viu una les mobilitzacions més multitudinària dels darrers anys

Contràriament a allò que el govern francès ha fet públic en les últimes declaracions, les mobilitzacions d’ahir  van batre records de participació a arreu i, concretament, a Perpinyà van superat les 25.000 persones, segons els organitzadors.
 
A poques hores perquè la reforma de la jubilació quedi aprovada pel senat francès els carrers de Perpinyà van tornat a ser l’escenari d’un moment impactant de la història. La forta tramuntana d’aquests darrers dies no ha deixat d’avivar els ànims dels perpinyanencs i perpinyanenques que ahir van sortir decidits a cridar demanant una resposta satisfactòria que aturi l’aplicació de la reforma. 

20/10/2010 11:20 Laboral
Contràriament a allò que el govern francès ha fet públic en les últimes declaracions, les mobilitzacions d’ahir Perpinyà viu una les mobilitzacions més multitudinària dels darrers anys van batre records de participació a arreu i, concretament, a Perpinyà van superat les 25.000 persones, segons els organitzadors. A les deu del matí a la Plaça Catalunya ja s’hi van aplegar els estudiants, encapçalant altre cop la protesta i seguits dels diferents sindicats,  protesta de caràcter intergeneracional. La marxa també va comptar amb empreses privades que són presents al sector públic i és per això que es va parlar també d'una protesta de caràcter interprofessional.

Ara per ara a Catalunya Nord no s'han esgotat les provisions de carburants malgrat que hi hagi encara un bloqueig de les refineries franceses però si que les dues darreres nits algunes benzineres automàtiques han tancat per tal de guardar els estocs de combustible.

Per saber-ne més:

Els sindicats aplaudeixen la classe treballadora de l'estat francès

La COS se solidaritza amb la lluita de treballadors del nord de l'Albera 

Augmenta el nombre de manifestants a Perpinyà en contra de la reforma de les pensions

La reforma de les pensions incendia l'estat francès 

Els estudiants encapçalen una nova manifestació contra les "reformes de les pensions" a Perpinyà 

Una marxa aplega 2000 alumnes d'institut a Perpinyà en protesta per la reforma de les pensions 

A cada mobilització augmenta la xifra de manifestants per la jubilació als 60 anys a Catalunya Nord
 
 
 
 

 



Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid