Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Vic convoca a la Marxa dels Vigatans

La CUP de Vic convoca a tots els vigatans i vigatanes i a tots els osonencs de pobles que no tenen columna pròpia a sumar-se a la columna de Vic i caminar tots junts 

El proper divendres a les 8 del vespre davant del Club Patí Vic, per tal d’unir-se amb les columnes que venen de Santa Eulàlia de Riuprimer i de la Guixa i anar junts amb la resta de columnes d'arreu de la comarca. La CUP de Vic creiem que aquesta marxa de torxes és la unió de tota una comarca amb una finalitat comuna, reivindicar la catalanitat del país i demostrar que "som un poble valent, com ho van ésser els nostre avantpassats". 

09/09/2010 00:44 Política
I és que segons, la CUP de Vic, "la independència la tenim a tocar i ens hem d’unir per tal de poder-la aconseguir. El primer cop de força va ser el 13 de desembre i les altres diades de consultes populars per la independència, després la manifestació del 10 de juliol i ara, demostrant que la nostra diada, aquest any, no celebra una derrota, sinó el punt i seguit per caminar cap a la victòria"
 
Dins de la Marxa dels Vigatans, la ciutat de Vic té una columna que la representa. Una columna que se suma a totes les que caminaran des dels diferents pobles de la comarca i des d’algun de comarques veïnes. Una marxa de torxes on més de 1.000 persones, unides, representaran i retran homenatge al pacte dels Vigatans que es va signar al 1705 a l’ermita de Sant Sebastià, per tal de unir-se i lluitar contra Felip V. 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid