Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP i el MPS fan una crida a participar als actes de l’11 de Setembre a Sabadell

Ahir al  migdia, en roda de premsa, en Pau Comellas, portaveu de la CUP de Sabadell i l’Oriol Sorolla,portaveu del MPS, van fetruna breu anàlisi del context polític i social del  país i van desgranar les activitats que ambdues organitzacions realitzaran aquest divendres 10 de setembre, a les vuit de la tarda, a la plaça del Gas de Sabadell.
 
Comellas , va manifestar que “Les consultes, la sentència del TC, la manifestació del 10J són clars símptomes de la fi de la via autonomista”.

09/09/2010 00:15 Política

Segons el portaveu de la CUP és l’hora d’organitzar-se per avançar cap a l’exercici del dret a l’autodeterminació. Alhora va manifestar la necessitat de fer front també a les retallades socials que el govern espanyol està impulsant i a “ fer de la vaga general una eina de pressió per tirar enderrocar les mesures del Govern Zapatero”. En aquest context, el portaveu de la CUP està convençut que aquest 11 de setembre serà una Diada diferent a les dels darrers anys i que cal sortir al carrer per reclamar els drets del nostre poble.

Per la seva banda, Oriol Sorolla va manifestar que “un any més sortim al carrer per dir alt i clar que ja n’hi ha prou d’Estatus i retallades socials” i va presentar els actes que es duran a terme aquest divendres 10 de setembre a la plaça del Gas: acte polític amb intervencions dels portaveus de la CUP i el MPS, actuacions dels bastoners de Sabadell i diferents cantautors catalans .

A partir de 2/4 de 10 de la nit es durà a terme el sopar popular i finalment, el concert del grup Skalivada de Lleida i punxadiscos, com a cloenda de la celebració.

El portaveu del MPS també ha va fer una crida “a participar a la manifestació unitària de Barcelona de l’endemà” , manifestació que començarà a la plaça Urquinaona a les 17h.

Per saber-ne més

Recull d'actes i mobilitzacions per commemorar l'Onze de setembre

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid