Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
feixisme a les institucions
Demanen la dimissió de Le Senne a les portes del Parlament balear

«Sense el PP no seria president» o «Prohens i Le Senne són el mateix»

20/06/2024 Drets i Llibertats

Una multitud s'ha concentrat aquest dijous davant del Parlament per a demanar la dimissió del president de la Cambra, Gabriel Le Senne (VOX), després de la seva actitud violenta en el ple de dimarts en què va arrabassar una foto d'Aurora Picornell de l'ordinador portàtil de la vicepresidenta de la Mesa, Mercedes Garrido.

«Fora feixistes de les institucions», «Sense el PP no seria president» o «Prohens i Le Senne són el mateix» són alguns dels càntics que s'han fet durant la concentració. Igualment, els manifestants s'han mostrat contraris a la derogació de la Llei de Memòria Democràtica.Una multitud s'ha concentrat aquest dijous davant del Parlament per a demanar la dimissió del president de la Cambra, Gabriel Le Senne (VOX), després de la seva actitud violenta en el ple de dimarts en què va arrabassar una foto d'Aurora Picornell de l'ordinador portàtil de la vicepresidenta de la Mesa, Mercedes Garrido.

«Fora feixistes de les institucions», «Sense el PP no seria president» o «Prohens i Le Senne són el mateix» són alguns dels càntics que s'han fet durant la concentració. Igualment, els manifestants s'han mostrat contraris a la derogació de la Llei de Memòria Democràtica.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid