Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP proposa fer les ampliacions i construccions d’escoles i instituts pendents a Comarques Gironines en un màxim de quatre anys

Dani Cornellà, candidat de la CUP-Defensem la Terra, ha declarat que “a les comarques gironines tenim més de 300 barracons dels 1000 que hi ha repartits a Catalunya. Aquestes dades demostren que patim una manca d’inversions en infraestructures educatives molt més accentuada que a la resta del país i que els darrers governs de Junts i ERC han abandonat la nostra demarcació. La CUP farem un pla per fer totes les infraestructures en un màxim de 4 anys” .

09/05/2024 Política

El candidat de Banyoles, Non Casadevall, ha denunciat que el Departament d’Educació vol tancar el curs vinent l’escola Camins del municipi. Casadevall ha exposat la necessitat de “no tancar cap escola pública, tal com defensen les famílies, perquè necessitem projectes educatius diversos i un número baix d’alumnes per aula”.


La candidata Montserrat Vinyets ha defensat l’educació pública catalana com a model per aconseguir una societat cohesionada on tothom tingui les mateixes oportunitats. Per aconseguir aquests objectius ha remarcat que “el pressupost destinat a educació ha de ser de com a mínim el 6% del PIB, per garantir revertir totes les retallades i disposar dels recursos suficients per a una escola inclusiva i en català”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid