Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
12-M
La CUP es reivindica com el vot útilper frenar l'extrema dreta

La formació considera que son la única opció amb propostes transformadores en clau social, ambiental i nacional

11/05/2024 Política
La CUP demana el vot a la seva formació també per frenar el pas a l’extrema dreta ja que l’escó de la demarcació de Lleida es disputa entre la CUP i l’extrema dreta.

Per això, davant el cicle d’auge de l’extrema dreta, els anticapitalistes consideren el vot a la CUP triplement útil per defensar polítiques socials, ambientals i nacionals, però també, un vot útil per frenar l’entrada de l’extrema dreta al Parlament per Lleida, Ponent i Pirineu.

Bernat Lavaquiol, cap de llista de la CUP a la demarcació de Lleida, ha manifestat que “estem en un cicle d’auge de l’extrema dreta i aquest 12 de maig també va d’això, per això el vot a la CUP és doblement útil. És útil per fer polítiques que ens allunyin del precipici social, nacional i ambiental. I és útil per barrar el pas a l’extrema dreta. L’últim diputat de la demarcació de Lleida està en joc entre l’extrema dreta, portin estelada o bandera espanyola, i la CUP. Anirà de pocs vots que entri l’extrema dreta o la CUP. Per això apel·lem al vot descontent d’esquerres, a les feministes, als ecologistes, als independentistes i als demòcrates que aquest 12 de maig votin a la CUP. Perquè a Lleida, Ponent i Pirineu i Aran serà extrema dreta o CUP. No passaran!”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid