Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
SOM Intersindical reclama a l’Estat la jubilació als 60 anys per al personal de l’ICS en el nou Estatut Marc.
Valoració de SOM Intersindical del III acord de l'ICS sobre condicions de treball Valoració de SOM Intersindical del III acord de l'ICS sobre condicions de treball

El sindicat exigeix reconèixer la dedicació del personal de la salut i millorar les seves condicions de jubilació als treballadors de l’ICS.


SOM Intersindical destaca la importància de reclamar al govern estatal la implementació de mesures que proporcionin una transició més justa per al personal de l’Institut Català de la Salut (ICS) en el marc del nou Estatut.

L’elevada incidència de baixes laborals entre els treballadors de la salut, especialment a partir dels 55 anys, ha posat de manifest la naturalesa excepcionalment penosa i perillosa dels seus treballs. Amb la seva dedicació inquebrantable i contribució essencial a la salut de la comunitat, aquests professionals mereixen un reconeixement i un tracte just en la seva transició cap a la jubilació.

La proposta d’establir una edat de retirada als 60 anys s’ha convertit en una demanda crucial, ja que molts treballadors de la salut acumulen una llarga vida laboral, superant àmpliament els anys necessaris per accedir a la pensió màxima. És hora de proporcionar-los l’oportunitat de retirar-se a aquesta edat, respectant la dedicació dedicada al servei de la societat.

SOM Intersindical ha donat suport a aquesta iniciativa, entenent que és una mesura justa i necessària per millorar les condicions del personal de la salut i preservar la seva salut física i mental. Aquesta proposta no només seria un reconeixement a la feina realitzada, sinó que també contribuiria al benestar dels treballadors, facilitant una transició més suau cap a la jubilació.

Aquesta crida sindical destaca la importància de considerar aquesta proposta com un element clau en la redacció final del nou Estatut Marc. Aquesta mesura no només beneficiarà els treballadors de la salut, sinó que també serà un pas cap a la millora de les condicions laborals en el sector sanitari.


Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid