Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Revolta pagesa
Els talls de carretera de la pagesia s'allargaran fins dijous a la meitat nord de Catalunya

A Tarragona, la tractorada ha colapat la ciutat

02/03/2024

Des d'aquest, Catalunya ha viu una nova jornada de lluita de la pagesia, que segurament s'allargarà fins dijous. Pagesos i tractors ocupen les principals vies de comunicació. En concret la meitat nord de Catalunya això fa  que no es pugui travesar l'Albera ni ponent per Occitània. A l'altra banda, els pagesos també tallat les carreteres. 

Pel que fa les comarques del Camp, Terres de l'Ebre i per ponent, la Conca de Barberà, la pagesia amb el seus tractors han ocupat la ciutat de Tarragona, on han hagut moments de tensió amb els mossos d'esquadra. 

La decisió de mantenir els talls i allargar la protesta fins dijous ha estat motivada per la no presència del conseller d'Acció Climàtica David Mascort a la reunió de la tarda. Fet que ha estat qualficat com a una "presa de pèl".

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid