Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xirinacs
Redescobrint Xirinacs, a Cardedeu

S'inaugurarà a Cardedeu un memorial a Lluís Maria Xirinacs, dilluns 12 de juny, a les 8 del vespre, al parc de la Font dels Oms

08/06/2023 Política

Els Amics d’en Lluís M. Xirinacs, amb el suport de l’Ajuntament de Cardedeu, instal·laran un nou tòtem com a memorial al costat dedicat a Lluís M. Xirinacs, confeccionat per l’escultor Jaume Rodri, al parc de la Font dels Oms de Cardedeu. 

La peça del memorial es col·locarà a tocar de la pedra-memorial de Rodri que es va instal·lar al parc de la Font dels Oms l’agost de 2012, coincidint amb el cinquè aniversari de la mort de Xirinacs. L’acte d’inauguració tindrà lloc dilluns 12 de juny de 2023, a les 8 del vespre.

L’acte d’inauguració del nou tòtem comptarà amb una presentació de la figura d’en Xirinacs a càrrec de Jordi Castells, Lluís Planas, Jaume Rodri, Jaume Chalamanch, Verònica Vidal i Núria Pujolàs. A continuació, l’actor Manel Barceló recitarà “Acte de Sobirania”, el text on Xirinacs va plasmar el seu testament polític i vital.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid