Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANTIMONÀRQUICS
Els Mossos d'Esquadra detenen a Girona el veterà militant independentista Quim Tell durant una protesta davant de la seu de la Fundación Princesa de Girona

Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut avui a les vuit del vespre el veterà militant independentista Quim Tell durant una protesta davant de la seu de la Fundación Princesa de Girona

07/06/2023 Drets i Llibertats

Avui la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines ha convocat una concentració a les 19:30h a la Plaça del Vi de Girona en contra dels premis de la Fundación Princesa de Girona. Mitja hora més tard els mossos d'esquadra han detingut el veterà militant independentista Quim Tell quan intentava penjar una pancarta  a la seu de la Fundación Princesa de Girona (carrer Juli Garreta cantonada amb Ronda Sant Antoni Maria Claret). 

A quarts de nou del vespre els manifestants s'han desplaçat fins la comissaria dels mossos d'esquadra de Vista Alegre de Girona (tot i que han estat bloquejats al carrer del Carme) on han fet càntics demanant la llibertat de Joaquim Tell i en contra de la monarquia.  A un quart de deu els concentrats han cantat la versió antiga de Els Segadors per demanar la llibertat del detingut i commemorar el Corpus de Sang del 7 de juny de 1640. Finalment a les onze de la nit en Quim Tell ha estat alliberat.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid