Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Més d'un miler de persones es manifesten a Lleida per l'absolució dels "11 de la subdelegació"

Encausats arran de les protestes a la capital del Segrià per la detenció de Carles Puigdemont a Alemanya el 25 de març del 2018

20/11/2022 Drets i Llibertats

Aquest vespre els carrers del centre de Lleida han aplegat un manifestació per demanar l'absolució dels "11 de la subdelegació". Els onze encausats, que seran jutjats la setmana que ve a l'Audiència de Lleida i s’enfronten a una petició de pena per part de la fiscalia que suma 58 anys de presó i 40.000 euros de multa. Els fets van passar davant la Subdelegació govern espanyol el  el 25 de març del 2018, arran les protestes de Carles Puigdemont a Alemanya.

El raper Hasel és un del 11 encausats, per reincidència, la pena puja a 5 anys i 9 mesos. El raper, pendent d’un recurs de cassació, pot arribar a acumular més de 7 anys de presó, als quals se n’afegirien més si aquesta sentència fos condemnatòria.

La marxa, organitzada per la Plataforma Antirepressiva de Ponent, ha estat encapçalada per una pancarta sota el lema: “Si manifestar-se és delicte, som culpables.” S'han posat a caminar cap a les 19h a la Rambla Aragó fins la la subdelegació del govern espanyol.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid