Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
moviment veïnal
Barcelona Global, el 'lobby' neoliberal sense complexes, a la portada del 'Carrer' 161
12/10/2022 Comunicació

El tema D'entrada del número 161 de Carrer està dedicat a Barcelona Global, un grup de pressió que s'ha consolidat en la darrera dècada entre determinada elit econòmica i empresarial de la ciutat. Analitzem quines són les seves demandes -rebaixa d'impostos, ampliació de l'aeroport, defensa del turisme i els grans esdeveniments...- i aprofundim en el perfil dels seus representants.

El número 161 també inclou un dossier que pren el pols a la salut del moviment veïnal barceloní, amb els resultats de l'enquesta que Carrer ha realitzat entre les associacions federades a la Favb, entrevistes a activistes veïnals i articles d'opinió d'experts i altres moviments socials.

També abordem els pegats contra la pobresa amb què l'Administració fa front a la crisi econòmica; amplifiquem el crit d'auxili del barri Gòtic pels diumenges comercials; i ens fem ressò d'un informe que ha comptabilitzat 90.000 motos mal aparcades a Barcelona cada dia, entre d'altres temes.

També entrevistem Odei A.-Etxearte, autora del llibre De suburbi a ciutat, dedicat al Pla Popular de Santa Coloma de Gramenet, i recollim una novetat literària d'interès: Cròniques del fang: quan els diaris van donar veu als barris, del periodista i historiador Jaume Fabre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid