Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xirinacs
Xirinacs: en presentacions, actes i a la Diada

La pel·lícula "Sis nits d'agost" i Des de dins de mi. Lluís M. Xirinacs Damians. Autobiografia (1932-1955), obra que Xirinacs va escriure a la presó l’any 1975, tenen previstes noves presentacions

02/09/2022 Política

Amb motiu del 90è aniversari de naixement i 15è d’oferiment de la vida, la Fundació Randa – Lluís M. Xirinacs va anunciar la presentació de l’Autobiografia del pensador i activista independentista pels drets humans, que té el títol Des de dins de mi. Lluís M. Xirinacs Damians. Autobiografia (1932-1955), obra que va escriure a la presó l’any 1975 i ara ha estat publicada per Voliana Edicions.

També es faran projeccions de "Sis nits d'agost" una pel·lícula que explica la preparació de la mort volguda del religiós i activista independentista Lluís Maria Xirinacs, que va ser emesa a TV3 el passat 29 d'agost.

Xirinacs també estarà present a la Diada de l'11 de Setembre: a l'homenatge al Fossar de les Moreres i a la parada de la Fundació Randa - Lluís M. Xirinacs que es fa cada any al Fossar.

 

Agenda d'actes i presentacions de la Fundació Randa - Lluís M. Xirinacs

Dissabte, 3 i diumenge, 4 de setembre: Parada de Voliana Edicions a la FIRA DEL LLIBRE DEL PIRINEU (Organyà, 26a edició). Hi trobareu el llibre "Des de dins de mi"  Autobiografia de Lluís Maria Xirinacs 1932 - 1955. 

Diumenge, 4 de setembre, a les 10.30:Presentació de "Des de dins de mi" a càrrec de Jordi Solé Camardons, editor. 
Més... entrevista a distància a Manuel García, president de la Fundació Randa - Lluís M. Xirinacs.
  
Del 9 al 18 de setembre: Voliana Edicions també serà present a la Setmana del Llibre en Català.  I el 24 de setembre a "Bellcaire Lletraferit" a Bellcaire d'Empordà. De 10 a 19h.
 
Divendres, 9 de setembre, les 19h:Presentació del llibre "Des de dins de mi" Autobiografia de Lluís Maria Xirinacs 1932 - 1955. Al MEMORIAL 1714, Plaça del Fossar de les Moreres, 2 . Barcelona Ponents: Manuel García, president de la Fundació Randa - Lluís M. Xirinacs, Jordi Lara, escriptor
 
Divendres, 9 de setembre, a les 21.30h: Projecció de la películ·la "Sis nits d'agost" al Pla de Can Pegot (Ogassa):
 Per a qui hi tingui interès... Informació i entrades:
 
Diumenge, 11 de setembre: Parada de la Fundació Randa - Lluís M. Xirinacs al Fossar de les Moreres. Hi trobareu llibres i informació. 

Diumenge, 11 de setembre, 12h:: Homenatge a Lluís Maria Xirinacs al Passeig del Born. Comissió Independentista Fossar de les Moreres.
 
Enllaç a la informació sobre les presentacions del llibre "Des de dins de mi" per realitzar. També hi ha les gravacions de les primeres: https://xirinacs.cat/arxius/312
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid