Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ecologisme
Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades, organitzada pel Col·lectiu Eixarcolant

El 17 de setembre el Col·lectiu Eixarcolant organitzarà la 7a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades a la ciutat d’Igualada

24/07/2022 Res-pública
Dissabte 17 de setembre es durà a terme la 7a edició de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades, un esdeveniment ja consolidat que té per objectiu donar a conèixer els usos de les plantes silvestres comestibles i de les varietats agrícoles tradicionals en desús.

Aquesta jornada a Igualada replanteja, segons els organitzadors, "l’actual model de producció, distribució i consum d’aliments i que plantejarà possibles alternatives per aconseguir-ne un de més respectuós amb el medi ambient i amb la justícia social."

Com cada any, a la comarca de l’Anoia s’hi reuniran paradistes, cuiners, talleristes i ponents experts d’arreu per desenvolupar les més de 100 activitats previstes, totes elles relacionades amb les plantes oblidades.

Per poder realitzar aquesta jornada gastronòmica el Col·lectiu Eixarcolant anima a tothom a participar-hi i a gaudir de la festa des de dins com a voluntari o voluntària.

Totes les persones interessades poden trobar a la pàgina web del Col·lectiu www.eixarcolant.cat la possibilitat d’inscriure’s com a voluntaris i voluntàries mitjançant un petit formulari que tenen a la seva disposició. També poden fer-ho enviant un correu electrònic a l’entitat.

Els participants podran escollir l’horari, els àmbits en els quals els vindria de gust col·laborar, i diversos aspectes per tal que l’experiència sigui d’allò més gratificant.

En aquesta 7a edició seran necessaris més de 150 voluntaris i voluntàries, per aquest motiu, membres de l’entitat animen a tothom a inscriure-s’hi i recorden que no cal ser expert en plantes per participar-hi des de dins.

La 7a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades properament presentarà el programa i obrirà les inscripcions per a totes aquelles activitats que així ho requereixin.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid