Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Dolors Feliu, nova presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC)

Dolors Feliu ha estat elegida nova presidenta de l'ANC, amb una majoria de 48 vots sobre 69 en primera volta, en el ple Constituent del Secretariat Nacional que s'ha celebrat a Vilafranca del Penedès

22/05/2022 Política
Dolors Feliu ha estat elegida nova presidenta del moviment popular per la independència amb 48 vots, una majoria de 2/3 dels vots en primera volta en el ple Constituent del Secretariat Nacional que s'ha celebrat aquest matí al centre Cívic l'Escorxador de Vilafranca del Penedès.

La nova presidenta, Dolors Feliu ha destacat que cal marcar un horitzó, un objectiu. Una vegada passat el núvol del COVID i la repressió de l'1 d'Octubre, ara toca fer la independència efectiva sobre els ciments que ha establert l'Assemblea, que ha mantingut la flama. Cal fer el relleu i fer efectiva la independència.

Per la seva banda, la presidenta sortint, Elisenda Paluzie, ha expressat la seva satisfacció per l'elecció de Feliu, ha reiterat l'agraïment cap als secretaris nacionals entrants i ha recordat que tothom dins del secretariat té el mateix pes, la presidència el que fa és posar la cara pública al que aquest decideix democràticament.

Després del descans per dinar, es procedirà a l'elecció del vicepresidència, la tresoreria i la secretaria, que també necessitaran 2/3 dels vots per ocupar el càrrec.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid