Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català
El Correllengua a Mallorca torna per Sant Jordi

D'ençà fa uns mesos, d'anunciar la recuperació de l'esdeveniment després de nou anys d'absència perquè el català recorri l'Illa, ens ha fet saber que la jornada serà a l'entorn de Sant Jordi

25/02/2022 Lema

Joves de Mallorca per la Llengua ha donar a conèixer els dies en que es celebrarà el Correllengua, 22, 23, 24 d'abril. Així com el cartell per difrondre'l. Tal com ja va anunciar l'entitat, tornarà a recórrer Mallorca per reivindicar l'ús de la llengua catalana a tots els àmbits de la societat. Els darrers nou anys el Correllengua no s'ha celebrat, però la nova junta de l'associació Joves de Mallorca per la Llengua ha decidit recuperar aquest esdeveniment festiu i reivindicatiu. Enguany passarà per Palma i uns 30 municipis uns 30 municipis de les comarques del Pla, el Raiguer, el Llevant i també per la Serra de Tramuntana.

Durant els nou anys en què el Correllengua ha estat absent, Joves de Mallorca per la Llengua ha continuat organitzant concerts i festivals musicals. I va ser precisament en un dels concerts que l'entitat va organitzar aquest estiu passat quan va sorgir idea de recuperar el Correllengua a Mallorca.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid