Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Correllengua
Joves per la Llengua demanen el Consell de Mallorca implicar-se amb el Correllengua 2022

L'entitat va fer públic el mes passat la crida a tornar organitzar enguany el Correllengua en favor de la llengua catalana

28/01/2022 Llengua

Joves per la Llengua van mantenir ahir una reunió amb La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera i la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets amb la intenció presentar i convidat el Consell  a implicar-se amb el Correllengua 2022, activitat que la institució ajudarà a finançar. Catalina Cladera i Bel Busquets van refermar així el suport de la institució insular a l'associació Joves de Mallorca per la Llengua.

Durant la reunió, s'ha fet un repàs del calendari i activitats que durà a terme l'associació juvenil enguany, així com la voluntat del Consell de col·laborar amb l'associació, tant en el relacionat amb la defensa de la llengua pròpia, com a impuls d'iniciatives i moviments de participació desenvolupades pel col·lectiu juvenil de Mallorca, segon informa dBalears.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid