Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP titlla de cínics l’Alcalde i el regidor d’Empresa per afavorir la nova franquícia de menjar ràpid a Reus

Retreuen que el govern de Reus faci promoció del nou establiment de menjar ràpid ‘Popeyes’, en detriment del comerç local i de proximitat

09/11/2021 Política
La CUP de Reus denuncia que l’Alcalde Carles Pellicer i el regidor d’Empresa i Ocupació Carles Prats facin publicitat de la nova cadena de menjar ràpid dels EUA, ‘Popeyes’, durant la seva inauguració el passat 2 de novembre a Reus. Consideren que aquest posicionament va en contra dels valors de l’Economia Social i Solidària, així com de la lògica de protegir el petit comerç i de proximitat. Afegeixen que aquests tipus d’establiment, del mateix propietari que Burger King, va en contra del consum saludable i sostenible i potencia la precarietat laboral.

De fet, la setmana passada els cupaires ho van posar de manifest a les seves xarxes socials. Concretament, la CUP acusa al govern municipal de fer desaparèixer el teixit comercial local i de proximitat del que històricament ha gaudit la ciutat. En aquest sentit recorden la construcció del Centre Comercial La Fira i la constant inauguració de Mercadonas, la qual cosa suposa un perill pels petits botiguers i autònoms. També lamenten la decisió ferma del govern en tancar el mercat municipal del Carrilet, “un espai d’alimentació de qualitat i proximitat, amb l’excusa que no dóna prou diners”.

Finalment els anticapitalistes insisteixen en un model de comerç de proximitat, sostenible i saludable, que garanteixi condicions laborals dignes i faci xarxa entre el veïnat. Exclamen que tot i que el govern s’uneixi a programes i faci escenificacions per una Economia Social i Solidària, a la pràctica actua en sentit contrari.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid