Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la república
L'ANC emplaça el Govern a preparar-se per la ruptura

"La nostra proposta d'accions concretes és en positiu. Podem preparar-nos des de les institucions per a la independència", Elisenda Paluzie. En aquest enllaç es poden consultar totes les valoracions dels diferents punts del decàleg.

14/10/2021 Política
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha presentat aquest matí la valoració dels primers 100 dies de govern. Aquest informe, que es farà trimestralment, s'ha realitzat comparant el Pla de Govern i les accions realitzades amb el decàleg de l'Assemblea.

Amb aquesta iniciativa, l'entitat pretén democratitzar l'accés a la informació i augmentar el coneixement de la ciutadania respecte a la tasca que realitzen els electes. En definitiva, es vol ajudar a la ciutadania a prendre decisions informades, abans i després de les eleccions.

Per tal d'elaborar aquest informe s'ha tingut en compte en quin punt es troben les propostes que recull el decàleg de l'Assemblea: no previst, parcialment previst, previst, execució parcial i executat.

En la roda de premsa de presentació de la fiscalització, la presidenta de l'Assemblea, Elisenda Paluzie, ha explicat que "els principis que no s'inclouen de forma majoritària al Pla de Govern són els encarats a la ruptura amb l'Estat espanyol: respecte per la voluntat dels electors, sobirania i no cooperació institucional i construcció de la Institució pròpia".

"En alguns àmbits sectorials que són necessaris per preparar el país per la ruptura, sí que es poden veure certes tendències que s'inclinarien en aquest sentit". Aquestes avaluacions "tenen un caràcter propositiu", ha afegit la presidenta de l'Assemblea.

Paluzie ha conclòs que "aquests dos anys no seran perduts si realment es prepara el país per poder afrontar una futura ruptura amb l'Estat. La nostra proposta d'accions concretes és en positiu. Podem preparar-nos des de les institucions per a la independència".

Per la seva banda, el coordinador de la Comissió d'Estratègia i Discurs, Arnau Padró, i el secretari nacional Jordi Domingo, han estat els encarregats de desgranar els diferents punts del decàleg tot analitzant el Pla de Govern i l'acció realitzada fins aquest moment.

En aquest enllaç es poden consultar totes les valoracions dels diferents punts del decàleg.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid