Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria independentista
Acte a Sabadell sobre els 90 anys de Nosaltres Sols!
03/10/2021 Història

La Comissió '90 anys Nosaltres Sols!' portarà a terme un nou acte, a l'Espai Àgora de Sabadell, emmarcat en la campanya  del 90è aniversari per recordar la creació de l'organització independentista liderada per Daniel Cardona.

El proper dijous 7 d’octubre a l'acte de Sabadell es realitzarà un Homenatge a Magí Colet, antic membre de Nosaltres Sols! i mlitant del FNC durant el franquisme. Hi participaran Aleix Renyé, periodista i independentista refugiat a la Catalunya Nord durant dècades, Oriol Falguera, promotor de la campanya dels 90 anys de NS!, i Guillem Fuster, portaveu de Poble Lliure, que presentarà l'acte.

El passat mes de març es va fer públic el manifest "Nosaltres Sols! (NS!). Fidelitat a la Terra", que ha anat ampliant signants, per recordar el 90è aniversari de l’organització independentista. Des d'aleshores s'han realitzat diverses presentacions a càrrec d'aquesta comissió, emmarcades en la commemoració de la creació de l'organització independentista fa 90 anys. Aquesta comissió està formada per historiadors, familiars d’integrants de l’organització, militants de l’independentisme combatiu, i activistes que han trobat necessari fer-ne ressò adequat, especialment a través d’un web divulgatiu: www.nosaltressols.com

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid