Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria històrica
Un acte recorda a Tremp la creació fa 90 anys de Nosaltres Sols!
31/05/2021 Història

El passat dissabte 29 de maig es va organitzar al Centre Epicentre de Tremp un acte en el marc del 90è aniversari de la creació del partit independentista liderat per Daniel Cardona, Nosaltres Sols! L'esdeveniment estava organtizat per l'ANC del Pallars-Jussà i amb el suport de la Fundació Reeixida i la Comissió dels 90 anys de la formació de Nosaltres Sols!

A la conferència que s'inicià a dos quarts d'una del migdia, hi assistiren unes 25 persones pels problemes de l'aforament.

L'acte esdevingué una conferència sobre la formació de Nosaltres Sols! el 1931, en què participaren el coordinador de l'ANC del Pallars-Jussà Aleix Creus, que presentà l'acte i els conferenciants, Oriol Falguera de la Fundació Reeixida, i Agustí Barrera, del Grup d'Historiadors Jaume Compte, del qual ham publicat l'article "NS! per a ésser nosaltres mateixos: 90 anys de la formació de Nosaltres Sols! (NS!)"

El proper 6 de juny es realitzarà un acte similar a Girona, al Casal Independentista El Forn, amb la participació d'Aleix Renyé i l'Oriol Falguera.

El passat mes de març es va fer públic el manifest "Nosaltres Sols! (NS!). Fidelitat a la Terra", que ha anat ampliant signants, per recordar el 90è aniversari de l’organització independentista. Aquesta comissió està formada per historiadors, familiars d’integrants de l’organització, militants de l’independentisme combatiu, i activistes que han trobat necessari fer-ne ressò adequat, especialment a través d’un web divulgatiu: www.nosaltressols.com

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid