Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria independentista
Acte a Granollers sobre els 90 anys de Nosaltres Sols!
23/06/2021 Història
La Comissió '90 anys Nosaltres Sols!' portarà a terme un nou acte emmarcat en la campanya  del 90è aniversari per recordar la creació del partit independentista liderat per Daniel Cardona.

El proper acte es portarà a terme a Granollers el dimecres 30 de juny a les 19h, a la Llibreria Anònims (C/Ricomà 57), un referent de la vida cultural i política de la capital del Vallès Oriental. L'acte estarà conduït per Agustí Barrera, membre del Grup d'Historiadors Jaume Compte, i Joan Rocamora i Lluís Quintana, signants del manifest del 90è aniversari i "cardonistes."

El passat mes de març es va fer públic el manifest "Nosaltres Sols! (NS!). Fidelitat a la Terra", que ha anat ampliant signants, per recordar el 90è aniversari de l’organització independentista. Aquesta comissió està formada per historiadors, familiars d’integrants de l’organització, militants de l’independentisme combatiu, i activistes que han trobat necessari fer-ne ressò adequat, especialment a través d’un web divulgatiu: www.nosaltressols.com

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid