Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
L'independentisme omple de nou els carrers contra la repressió i per la llbertat

Ho continuarà fent fins assolir la plena sobirania nacional, així ho ha expressat aquest divendres arreu del país

25/09/2021 Política

Des de primera hora d'aquest divendres, gairebé un miler de persones ha tallat durant tot el matí la Diagonal a la ciutat de Barcelona a prop del consulat italià i cap al migidia, també han hagut concentracions a Girona per protestar per la detenció del president Carles Puigdemont. Mentre a la resta del pais es preparaven concentracions per omplir les places dels Ajuntaments, aixi com actes reivindicatius. Tot i l'alliberament del president, s'han mantingut les convocatòries i així com la de la mobilització de diumenge a Barcelona.

Demanen a Europa que intervingui i que la negociació passa per la fi de repressió. Així com crides a la mobilització permanent.

Sota aquestes coordenades s'han desenvolupant les concentracions d'aquest vespre arreu del país convocades per l'ANC, Òmniu Cultural, el Consell de la República i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). També s'han sumat, els CDR, la Intersindical, ERC, JxCat i el conjunt d'organitzacions de l'independentisme combatiu.

Com es natural, on s'han aplegat més gent han estat a Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida. Cal destacar també les Manresa, Terrassa, Sabadell, Riudoms, Reus, Arbúcies, Tremp, Premià de Mar, Mataró, Berga, Sant Feliu de Guixols, Solsona, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Vic, Cadaqués, Figueres, Badalona, Granollers,... Així com també a Perpinyà 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid