Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
Aplec independentista dels Països Catalans a Tremp

Aquest diumenge a les 10h al Parc del Pinell de Tremp

10/06/2021 Política

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC), el Consell per la República, la Intersindical i l'Ajuntament de Tremp organitzen aquest diumenge l'Aplec Independentista que tindrà lloc el Parc del Pinell de Tremp.

L'acte comptarà amb la presència de de la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie. A comtimuació parlaran quatre persone dels 4 territoris dels Països Catalans. Deprés es farà la presentació del llibre ” L’independentisme: de la lluita clandestina a la lluita política (1939-1989)amb textos d’Agustí Barrera, Josep Guia, Antoni Morral i Carles Castellanos. Seguirà amb el lliurament d'una placa homenatge a Vicent Partal,en reconeixement a la seva lluita per la unitat i la independencia dels Països Catalans. En un Aplec com aquest bo podia faltar el recital de cançó a càrrec de Jaume Arnella i Carles Belda.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid