Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ni presos ni exiliats
TV3 estrena una sèrie documental sobre el judici del "Procés"

En vuit capítols se sintetitza el judici i compta amb més de 30 entrevistes realitzades als implicats, inclosos alguns dels acusats i el fiscal Javier Zaragoza, en les seves primeres i úniques declaracions referents al judici.

10/04/2021 Comunicació

Aquest diumenge, TV3 estrena els dos primers episodis de la sèrie documental 'El judici', dedicada al judici als líders independentistes catalans al Tribunal Suprem per l'1-O. Amb direcció de Lluís Arcarazo i producció executiva de Jaume Roures (Mediapro), la sèrie està plantejada com un thriller documental en vuit capítols. Els episodis reconstrueixen els fets amb l'ànim de reflexionar "sobre la independència del sistema judicial i sobre la vigència dels drets civils i dels valors democràtics a l'estat espanyol". 'El Judici' sintetitza tot el procés judicial i compta amb més de 30 entrevistes realitzades als implicats, inclosos alguns dels acusats i el fiscal Javier Zaragoza, en les seves primeres i úniques declaracions referents al judici.

Es tracta d'una producció de The Mediapro Studio. La sèrie recull dos anys d'investigacions judicials i policials i 54 sessions de vista oral al Tribunal Suprem, amb més de 400 hores d'emissió en directe.

La sèrie ofereix imatges inèdites que permeten ser testimoni del que va passar a les entranyes d'aquest judici històric. Durant els 8 capítols de la sèrie es veuran passar per la sala II del Tribunal Suprem els dotze acusats i els seus equips legals, amb les seves diverses estratègies de defensa. Però també es fa un seguiment als familiars en els seus incansables desplaçaments, s'assisteix a reunions de les defenses i es repassen els fets que van portar aquests 9 homes i 3 dones a ser jutjats. La narració, feta des del punt de vista dels advocats defensors i que compta amb la veu en off de Jordi Boixaderas, submergeix l'espectador en la dinàmica interna del judici.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid