Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
14-F
Guanyem Badalona surt reforçada a les eleccions al Parlament

CUP-Guanyem és l’única força sobiranista que puja en vots a Badalona.Les forces independentistes, republicanes i sobiranistes segueixen creixent a la ciutat.

16/02/2021 Política

El projecte de Guanyem Badalona surt reforçat, tant en clau local com nacional. Estem molt satisfetes dels resultats d’ahir: la candidatura CUP - Un nou cicle per guanyar ha doblat la representació al Parlament i  és l’única candidatura sobiranista que puja en vots a la ciutat, doblant el % de vot respecte el 2017.

El resultat de les eleccions ens mostra que les forces independentistes, republicanes i sobiranistes a Badalona segueixen creixent malgrat els escenaris de repressió, judicialització i operacions d’estat a les que ens tenen acostumades el bloc del 155. Gràcies a la nostra aportació en coalició amb la CUP hem millorat en números absoluts els resultats tant del bloc d’esquerres (ERC i En Comú Podem) com el republicà (ERC i Junts).

La imposició de les eleccions s’ha traslladat en una molt baixa participació, fet que mai és una notícia molt dolenta. A Badalona, la participació es situa per sota de la mitjana catalana.

Els discursos de l’alcalde Xavier Garcia Albiol i la normalització de la resta de forces que han ocupat l’alcaldia en els últims anys han contribuït a que una força amb idees racistes, masclistes i homòfobs aconsegueixi bons resultats a Badalona. Això, i la debacle del Partit Popular, no fa més que certificar que l’alcalde Albiol és el representant de l’extrema dreta a Badalona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid