Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Especulació
Les “Reines Magues” deixen carbó a la porta de l'Ajuntament de Cadaqués
07/01/2021 Política

En un comunicat de l'Assemblea de Cadaqués assenyala que el Govern Municipal s'ha portat malament i que per aquest motiu les “Reines Magues” s'han acostat a deixar carbó a la porta de l'Ajuntament.

Aquesta acció simbòlica vol transmetre la necessitat de revertir les actuals polítiques municipals i posar, d'una vegada per totes, la vida al centre, indiquen. Des del grup municipal, els anticapitalistes afirmen que “Cal garantir l’accés a l’habitatge digne, ajudar a les persones a sortir d'aquesta crisi, i assegurar-se de que ningú queda enrere. Cal cuidar el medi ambient i destinar esforços a la defensa del territori, protegint el patrimoni de pedra seca, les oliveres i la pesca tradicional. Calen respostes, transparència i participació. Menys ressentiment i més humilitat. Menys interessos i més justícia. Menys venjances i més diàleg. Menys odi i més comprensió”, conclouen

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid