Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP reivindica la feina que fa als municipis de Ponent i Prinineu per donar resposta a la pregunta “On és la CUP?”

Ho fa amb una campanya de vídeos que s’aniran llançant a les xarxes socials durant les properes setmanes per posar en valor que on hi ha la CUP, passen coses.

21/01/2021 Política
Després de mesos sentint la pregunta “On és la CUP?”, la formació ha sortit a l’ofensiva amb una campanya de vídeos a les xarxes socials on les diferents Assemblees Locals de la demarcació de Lleida expliquen la feina que han estat fent els darrers anys, una tasca institucional que massa vegades queda oculta, però que es complementa amb les lluites compartides del carrer i que també és necessària per capgirar les coses.

Entre aquestes hi figuren persones com David Vilaró, Alcalde de Tornabous; Sandra Oriola, Regidora d’Educació de l’Ajuntament de Bellpuig o Sebastià Mata, Conseller Comarcal de l’Urgell en repoblament, joventut, educació i habitatge; amb l’objectiu de deixar palès que la gent de la CUP quan convé és capaç de prendre responsabilitats de govern.

La Formació vol posar en valor que quan la CUP és a les institucions es mouen coses.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid