Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xarxes socials
La CUP obre un perfil de TikTok per arribar a les generacions més joves de Ponent, Aran i Pirineu

En aquesta campanya, fortament marcada per la pandèmia, les xarxes socials jugaran un paper clau i la CUP no es vol quedar endarrere.

07/01/2021 Comunicació
La CUP obre un perfil de TikTok per arribar a les generacions més joves de Ponent, Aran i Pirineu La CUP obre un perfil de TikTok per arribar a les generacions més joves de Ponent, Aran i Pirineu

La CUP a Ponent, Aran i Pirineu activa un perfil de TikTok, a part dels que ja te actius a altres xarxes socials com Instagram, Twitter o Facebook. La posada en marxa d’aquest perfil es fa amb un vídeo del seu cap de llista, Pau Juvillà.

Degut al context de pandèmia que marcarà la campanya electoral del 14F i les restriccions a l’hora de fer actes polítics tradicionals, les xarxes socials tindran un paper fonamental per arribar a la ciutadania. En aquesta línia, TikTok, l’aplicació d’edició i publicació de vídeos, permetrà arribar a un perfil més jove que amb la resta.

Amb un to molt més desenfadat que qualsevol altra xarxa social s’aniran penjant vídeos per donar a conèixer nostres candidates de manera més propera.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid