Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
onada de fred
El veïnat de la Barceloneta de Barcelona ret homenatge a dos sensesostre morts per l'onada de fred
13/01/2021 Drets i Llibertats

Un centenar de pesones s'han concentrat aquesta nit a la plaça del Poeta Boscà, on es va trobar un dels morts. Indret on “la persona que hi va aparèixer morta acostumava a passar la nit. L'acte l'havia convocat el Sindicat d'Habitatge de la Barceloneta. Mmbres del Sindicat han remarcat que "no us enganyin, aquestes morts tenen culpables. L'ajuntament i la generalitat, com a defensors de la propietat privada i dels interessos de bancs i immobiliàries, són els responsables".

També han indicat que “aquestes morts han de servir per a què siguin les últimes“. És per això que l’entitat ha apel·lat, no només a les entitats financeres i els fons d’inversió, sinó també a les administracions: “El sistema econòmic està al darrera de tots dos casos ja que, segons expliquen, expulsa els veïns de casa seva i genera la paradoxa que hi ha cases sense gent i gent sense casa“.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid