Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#referendum
Valls commemora l'1-O amb urna gegant participativa i un acte polític

Les entitats i partits organitzadors de la jornada s’han esforçat perquè el tercer aniversari d’aquella jornada històrica no passi desapercebut a ciutat, malgrat la pandèmia.

30/09/2020 Política

Tres anys després de la històrica jornada del referèndum per la independència de Catalunya, Valls viurà diversos actes commemoratius. Tindran lloc aquest dijous, 1 d’octubre, de la mà de la plataforma Valls per la República, integrada per totes les entitats i partits independentistes de la capital de l’Alt Camp, segons informa El Vallenc.

L’activitat s’iniciarà a les 10 del matí, amb la instal·lació d’una urna gegant a la plaça U d’Octubre. Tothom que ho desitgi podrà dipositar-hi reflexions, desitjos i records relacionats amb aquesta data. L’urna, on hi haurà voluntaris per garantir les mesures de prevenció, estarà oberta fins a les 6 de la tarda.

Ja al vespre, a les 8, el protagonisme passarà al claustre del convent del Carme, on es durà a terme l’acte polític. El membre del GTP Nil Fabra conduirà l’acte, que comptarà amb la lectura d’un manifest i la projecció d’imatges de l’1-O a l’Alt Camp. No hi faltaran, tampoc, la música i l’himne nacional. Per assistir a l’acte, cal inscriure-s’hi prèviament en aquest formulari, ja que l’aforament és limitat.



Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid