Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La cantant valenciana Samantha número 1 a Itunes a Perú, Argentina i Xile amb una cançó en català

Fa uns mesos Samantha Gilabert va cantar 'Que tinguem sort' de Lluís Llach al programa Operación Triumfo fet que va provocar una campanya de catalanofòbia a alguns mitjans amb articles com "De Arran a Operación Triunfo" o "El pasado independentista de Samantha, la polémica concursante de OT"

20/09/2020 Comunicació

La cantant valenciana Samantha ha estat número 1 a Itunes a Perú, Argentina i Xile amb la cançó en català 'Espere que tornes'.  Fa uns mesos Samantha Gilabert va cantar 'Que tinguem sort' de Lluís Llach al programa Operación Triumfo fet que va provocar una campanya de catalanofòbia a alguns mitjans amb articles com "De Arran a Operación Triunfo" o "El pasado independentista de Samantha. la polémica concursante de OT" (on destacaven que la cantant també havia dit 'el español ese idioma del demonio') . L'any 2018 l'espanyolisme ja va encendre a la xarxa perquè dos participants d'Operación Triunfo van cantar 'Els Segadors'.

En menys de dos dies la cançó de Samantha 'Espere que tornes' ha tingut 130.000 reproduccions a youtube. No se sap si amb el temps arribarà a les visualitzacions d'altres cançons en català com els més d'11 milions de visualitzacions d'Agafant l'horitzó' (la cançó de Txarango en favor del 'Sí' en el referèndum de l'1-O) o els 34 milions de 'Milionària' de Rosalia

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid