Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat pública
Sanitàries en lluita es concentra davant del Parlament per a recordar que les ferides que trigaran molt de temps en curar-se
24/07/2020 Política

Sanitàries en lluita s'han concentrat aquest migdia davant del Parlament per acomiardar-se dels diputats i recordar-lis el seu descontentament, per la gestió de la pandèmia, "Ara tot això, de moment, ja ha passat, però ens ha deixat ferides que trigaran molt de temps en curar. I de ben segur aquestes ferides no serien tan fondes si a més del reconeixement de la població haguéssim tingut el reconeixement dels nostres dirigents, amb fets, no amb paraules. Perquè els fets han estat que s’ha contractat Ferrovial en detriment de l’Atenció Primària, perquè ens insulten amb la coronapaga classista, perquè no ens volen escoltar...".

En aquesta línia, el col·lectiu sanitàri ha denunciat que el govern hagi impulsat el DECRET 69/2020, de 14 de juliol, d'acreditació, concert social i gestió delegada, una transposició de la Llei Aragonès per la porta del darrera, al marge de qualsevol  procés democràtic i control  parlamentari. Aquest Decret,  a través de l'acreditació de les empreses privades els  hi permetrà ser proveïdors de la Xarxa de Serveis Socials d'Atenció Pública de la mateixa manera que  s'ha fet amb el sistema sanitari, actualment incontrolable  per la multiplicitat de proveïdors públics i privats i pel sobrecost que representa l’afany de lucre privat en els sistemes públics, àmpliament demostrat al llarg de tots aquest anys d’espoli públic i durant la crisi sanitària.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid