Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2020- Protestes per la visita de Felip VI al Principat

Protestes per la visita de Felip VI al Principat

20/07/2020 Tal dia com avui

El 20 de juliol del 2020 es van produir diverses protestes per la visita de Felip VI al Principat (la visita va ser al Monestir de Poblet). A la matinada del dia 20 uns desconeguts van tallar les vies del TGV entre Girona i Figueres.

Al matí un miler d'independentistes van marxar des de l'Espluga de Francolí fins als voltants del monestir de Poblet (Conca de Barberà), on el rei Felip VI va arribar cap a les 12.30 hores. Els agents dels Mossos d'Esquadra van desplegar diversos cordons policials per evitar que els manifestants arribessin al monestir però van ser superats i els independentistes van arribar molt a prop del mur de Poblet (tot i que hi va haver càrregues i una detenció).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid