Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defensa del territori
Veïns d'Olesa de Montserrat es concentren per preservar un espai verd al muncipi
27/05/2020 Política

Una setantena de persones, respetant les distàncies de seguretat, es van  mobilitzar el passat  diumenge en contra de la urbanització plantejada a Cal Candi, un gran espai verd amb vegetació i arbres al barri de les Planes d’Olesa. Els participants van mostra¡r cartells, pancartes i altres elements amb lemes com “Salvem Cal Candi“, “Aquest és el teu espai, tu tries! Natura o totxo?”, “Stop POUM” o “Prou especulació”.

Segons recull La Bústia, ha estat una reacció improvisada del Moviment Veïnal, format per 4 associacions de barris, plataformes del municipi i particulars, a la presentació pública sobre les obres d’aquest sector que han de començar el mes de juny. L’acte informatiu és aquest dimarts a les 19.30h de manera virtual a través del canal Youtube de l’Ajuntament.

El Consell rector de Cal Candi va comunicar dimecres passat a l’Ajuntament la seva voluntat d’iniciar les obres d’urbanització el mes de juny. Cal Candi és un dels grans sectors del municipi que quedaven per urbanitzar contemplats al Pla General d’Ordenació Urbana (POUM) de 1993.

El Moviment Veïnal volen que l’Ajuntament “renegociï la parcel·lació i que es faci un parc -no precisament de mitja o una hectàrea- que continuï garantint el pulmó olesà que és Cal Candi”. Per últim valora “molt positivament” la trobada de diumenge i es planteja “seguir amb les mobilitzacions durant els propers dies”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid