Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
Enderrock us porta Sant Jordi a casa amb Cesk Freixas, Suu, Adrià Salas, i Albert Pla

La publicació entrevistarà avui a partir de les 12h als quatre músics, a través d'Instagram Live, per parlar dels seus nous llibres. A més a més, podeu comprar els seus llibres, recollir-los a la llibreria que preferiu o rebre'ls a casa a través d'aquest enllaç.

23/04/2020 Cultura
Aquest any serà la primera vegada a la història que se celebrarà la festivitat del llibre i la rosa a l'estiu. Tot i que, a causa del confinament, demà no podrem sortir al carrer a gaudir de de les parades de llibres i flors i dels concerts en directe, les noves tecnologies ens permeten gaudir d'una nova manera aquesta festa tradicional catalana. Per això, des d'Enderrock, demà a partir de les 12 h us aproparem Sant Jordi a casa, entrevistant en directe Cesk FreixasSuuAdrià Salas (La Pegatina) i Albert Pla sobre els respectius llibres a través del nostre compte d'Instagram [@grupenderrock]

Les entrevistes començaran a les 12 h amb Cesk Freixas, que presenta les poesies del Delta de les paraules (Rosa dels Vents, 2020). Després, la música barcelonina Suu, que ha tret, amb la col·lecció Contraveu de Rosa dels Vents, el primer llibre, Fauna o amor. La seguirà de prop Adrià Salas, que enguany ha publicat el poemari Salsa (Rosa dels Vents, 2020) i. Per acabar, comptarem amb Albert Pla, que ens parlarà de la seva sarcàstica novel·la Espanya en guerra (Àmsterdam, 2020).
 
Entrevistes al perfil d'Instagram @grupenderrock:

12:00h - Cesk Freixas, per Jordi Novell
12:30h - Suu, per Èlia Gea
13:00h - Adrià Salas, per Èlia Gea
13:30h - Albert Pla , per Pere Pons

A més a més, podeu comprar els seus llibres, recollir-los a la llibreria que preferiu o rebre'ls a casa a través d'aquest enllaç.

Podeu veure altres recomanacions de Sant Jordi aquí.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid