Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Salut
La Intersindical-CSC reclama l’establiment de protocols i criteris homogenis en l’assistència sanitària i en la informació que es facilita a la ciutadania

També ha denunciat que aquesta intervenció estatal provoca, entre d’altres, manca de recursos econòmics i materials i se suma a les queixes de diferents col·lectius sobre la manca de transparència de la gestió de material sanitari que estava destinat a centres catalans i no han arribat.

24/03/2020 Salut

La Intersindical-CSC  ha destacat i valorat molt positivament la resposta dels diversos col·lectius professionals del sistema sanitari de Catalunya i la seva indiscutible professionalitat en la gestió de la pandèmia i de l’atenció a la ciutadania tant de manera presencial, telefònica com virtual.

Paral·lament ha denunciat les insuficients mesures que el Govern de l’Estat han posat al servei de la sanitat catalana, especialment amb el control centralitzat i innecessari de la sanitat pública donat que la gestió per part de la Generalitat ha estat molt correcta i molt més ràpida i adequada que les mesures estatals. També ha denunciat que aquesta intervenció estatal provoca, entre d’altres, manca de recursos econòmics i materials i se suma a les queixes de diferents col·lectius sobre la manca de transparència de la gestió de material sanitari que estava destinat a centres catalans i no han arribat.

Podeu llegir la nota de premsa aquí

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid